over espoo.

espoo. opende zijn deuren in 2009, als eerste Scandinavische designwinkel in België. De wortels van espoo. zijn Scandinavisch gebleven, maar zijn intussen vergroeid met merken van over de hele wereld. Iets verderop in de straat, zag in 2013 ook espoo. bütik het licht. Terwijl grote broer espoo. zich voornamelijk richt op de meubelcollecties en verlichting, focust espoo. bütik zich vooral op accessoires en zorgvuldig uitgekozen designobjecten. 

Als interieur- en lifestyleshop mikt espoo op design dat plezier brengt in je dagelijks leven. Resultaat zijn 2 designshops met een jong en puur karakter die zich onderscheiden door hun ongedwongenheid en eenvoud. Je ontmoet er jonge helden en oude meesters. espoo gelooft in design met een verhaal en selecteert producten met een lange levensverwachting. No nonsense, eenvoudig en easygoing. espoo is de creatie van een jeugdig team, dat een heldere, persoonlijke en eerlijke sfeer neerzet. 

ONZE MEUBEL COLLECTIES

Asplund, Swedese, HAY, Muuto, Normann Copenhagen, ferm Living, andTradition, Secto Design, ARTEK, Zweed, String, GUBI, Luckyboysunday, Architectmade, Donna Wilson, Sandqvist, Frama Cph, Ontwerpduo, Makers with Agendas, MENU, Karimoku New Standard, Geografia Japan, Studio Snug, Paper Collective, Tom Pigeon, SIWA, Mae Engelgeer, Alissa + Nienke, Plant & Moss, Stattmann Neue Möbel...  
 

totaalinrichtingen

Naast de shops in Antwerpen, biedt Espoo totaalinrichtingen aan voor zowel privé- als  openbare ruimtes. Contacteer ons indien u professioneel wenst bijgestaan te worden bij uw projecten. Ons interieurontwerp team komt graag bij u langs.

projectmarkt

espoo. heeft reeds heel wat designmeubilair en -objecten aangeleverd voor verschillende ontwerpen in de projectmarkt. Interieurarchitecten, aankopers en architecten kunnen ons contacteren voor hun projecten.

onze showroom

dinsdag - zaterdag
10 - 18u

eerste zondag van de maand
13 - 18u

gesloten: maandag & zondag
maandag enkel op afspraak

contacteer ons

espoo
Vlaamse Kaai 49-50
2000 Antwerpen

T +32 3 237 57 97
F +32 3 237 83 38

E info@espoo.be

U heeft een vraag?